Mi is a Facepakk?

Hogy mi is az a FACEPAKK?

A Facepakk egy olyan közösségi csomagszállításra kitalált rendszer, alkalmazás, weboldal ami nevéből is adódóan, magánemberek felmerült csomagküldési illetve csomagszállítási igényeit hozza össze.

 

◻️Oldalunk célja kizárólag a meglévő úti cél teljesítése mellé integrált csomagszállítási segítségnyújtás. Tehát nem a csomagszállítás generálja az út megtételét, hanem az amúgy is kivitelezett utazás alkalmával elvégzett csomagszállítás, a csomag célba juttatása valósul meg mint melléktevékenység.

 

◻️Ez a csomagküldési forma környezetkímélő, gyors, rugalmas, valamint ellenőrizhető minden folyamata és állapota! A világon bárhonnan használható amennyiben rendelkezünk egy okostelefonnal és internet eléréssel!

◻️A csomagszállításról a két felhasználó (magánszemélyek) szabadon állapodik meg, mind a csomag felvételéről mind a leadás körülményeiről illetőleg a csomag szállítójának díjáról is. A szállítási díjat akár a csomag felvételekor a Feladó fizeti készpénzben, akár a csomag átvevője az átadás pillanatában.

◻️A csomag átadásakor a Szállító a pénz átvételét követően nyilatkozik az oldalon az átadásról és kifizetésről, ekkor kerül a Facepakk jutaléka levonásra a Szállító bankszámlájáról.

◻️A Feladót semmilyen költség nem terheli a megállapodott fuvardíjon kívül.

Oldalunk használatának előnyei:

  • Ha valaki regisztrált, bármikor lehet szállító és csomagfeladó egyaránt.
  • Gyorsabb a szokásos csomagszállítási módoknál, mivel a felvételt követő pár órán belül a csomag kézbesítésre kerülhet - ez csupán a jól kiválasztott Szállítón múlik.
  • A csomagot a Feladó nyomon tudja követni egészen az átadásig.
  • A csomagot az a személy juttatja célba aki felvette, így nem kerül átpakolásra, amivel kisebb a sérülésveszély.
  • A csomagszállítás ezen módja környezetkímélő hatású, ugyanis egy amúgy is megtett útvonal mellékszereplője a csomag.
  • A csomagszállítás bizalmi alapú. A feladó válogathat a jelentkezett szállítók között mivel a jelentkezők meglévő értékelési pontszáma, vagy akár facebook profiljuk is elérhető a megegyezés előtt, így a szimpátia is szerepet játszhat a szállító kiválasztásában így érdemes nem csak az árat alapul véve választani. 
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk